All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Vorige week vrijdag ben ik geopereerd aan het carpaal tunnel syndroom. Een korte ingreep met een lange hersteltijd. Maar gelukkig is het allemaal voor een goed doel: weg met die dove handen en eindelijk weer normaal kunnen functioneren. 6 tot 8 weken voor ik weer helemaal de oude ben. Genoeg tijd dus om vooruit te kijken en te plannen.

Vlak voordat ik onder het mes ging kwam ik een supertof evenement tegen. Namelijk de Bauke Mollema tocht die verreden gaat worden op 7 augustus. Sinds ik een racefiets heb lijkt het mij leuk om ook aan dat soort tochten mee te doen. Toen ik mij in het evenement aan het verdiepen was kwam ik erachter dat er een samenwerking is met The Chesterfield Brand Foundation. Een goed doel dat zich inzet voor de lokale bevolking in India.

”Het merk vindt het belangrijk om niet alleen te halen, maar ook iets terug te doen”

The Chesterfield Brand

The Chesterfield Brand staat bekend om haar mooie en kwalitatief goede leren tassen en accessoires. Deze producten worden geproduceerd in India, een markt waar zij al jaren mee samenwerken. Het merk vindt het belangrijk om niet alleen te halen, maar ook iets terug te doen voor de lokale bevolking in India. Ze willen graag écht iets betekenen. Vanuit die gedachte hebben zij The Chesterfield Brand Foundation opgericht.

Bauke Mollema Tocht/ Chesterfield Brand Foundation

Op zaterdag 7 augustus zamelt The Chesterfield Brand foundation geld in tijdens de Bauke Mollema Tocht. Als je je hebt ingeschreven via hun website dan heb je automatisch een donatie achter gelaten en fiets je mee voor schoolmaaltijden in India. Een erg mooi initiatief om een goed doel aan deze tocht te koppelen.

Waarom fiets ik mee?

Mensen die mij kennen weten dat ik van doelen stellen hou. Een rondje fietsen wist ik altijd wel een competitie van te maken en gewoon ‘simpelweg’ een toertocht rijden vind ik maar saai. Immers rijd je die toertocht voor jezelf en niet voor anderen. Daarom vind ik het belangrijk om iets terug te doen en iets te koppelen aan die dag. Dat maakt het net eventjes wat specialer. De afstand waar ik mij voor ingeschreven heb is namelijk 165 kilometer. Geen kattenpis dus. Maar wel iets om naar uit te kijken en om naartoe te werken.

”De tour win je immers in bed en herstel kan je niet overhaasten”

Meer events

De komende tijd zal ik meer evenementen gaan publiceren waar ik aan mee zou willen doen. Als de versoepelingen voortzetten dan staat er ineens een stortvloed aan fietsevenementen op de planning. Uiteraard moet ik eerst herstellen en kijken hoe het fietsen mij afgaat. De maand juli zal dan ook in het teken staan van rustig oppakken en de tijd nemen voor het herstel. De tour win je immers in bed en herstel kan je niet overhaasten.

-x- Rachelle