All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Na een trainingsweek met wat weinig uren, wist ik niet wat ik kon verwachten van mijn wedstrijd vandaag. Na 2 uur in de auto meteen even op de fiets gesprongen om het rondje te verkennen. Zoals ik gewend ben van Heeswijk-Dinther was het weer een vlak en snel rondje met her en der wat bochtjes en wortels. In mijn verkenningsronde heb ik ook eventjes bodemonderzoek gedaan. Niet heel handig, zo had ik de eerste krassen al op mijn armen en benen staan en was mijn bovenbeen al snel blauw gekleurd.

Met dit parcours in Sjeeswijk heb ik altijd wel wat gehad, snel, bochtjes en wortels. Dat zijn nou net de rondjes die ik leuk vind. Door het warme weer wist ik dat ik mijn wedstrijd goed moest indelen, niet volle bak starten was daar een onderdeel van. Dus bij de start mee gegaan en vervolgens was het plaatsjes pakken. In de 1e ronde reed ik ongeveer rond de 9e plek. Helaas zag ik een dame die voor mij gevallen was te laat en gleed mijn achterwiel weg toen ik haar wou ontwijken. 2e keer bodemonderzoek, gauw weer de fiets pakken en door. Ik moest flink bij trappen om weer bij het groepje dames te komen waar ik eerder in reed. Eenmaal weer aangesloten merkte ik al gauw dat ik veel energie verspilt had door die val. Eerst geprobeerd te herstellen in het groepje maar toen viel die uit elkaar en reden wij nog maar met z’n tweetjes. Uiteindelijk heb ik haar moeten laten gaan omdat ik een stuurfoutje maakte. Verder heb ik mijn eigen tempo kunnen rijden en mooi constant rondjes weten te draaien. Ook voelde ik mij sterker dan in Havelte, en dat bleek uiteindelijk ook in de uitslagen.

Van de 18 dames die er gestart zijn ben ik uiteindelijk 11e geworden en 3e amateur vrouw! Voor mezelf verbazingwekkend goed en dit motiveert alleen maar om in Assen naar de top 10 te rijden. En als het goed is dan ook in de nieuwe teamkleding! Er mag nog wat gesleuteld worden aan mijn start en kracht maar ook dat gaat stukje bij beetje de goede kant op. Dus eerst volgende nationale wedstrijd ASSEN op 18 juni! Zie ik jullie daar?