All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

SPONSOREN

Ik ben altijd op zoek naar partners die mij ondersteunen bij het fietsen en het schrijven van interessante fietsfeitjes. Alle onderstaande bedrijven ondersteunen allemaal op hun eigen manier. Ze stellen zich voor, zo kan jij ze ook leren kennen.

Heidi Liebt bestaat nu 4 jaar. Al vanaf het begin was ik fan van deze mutsen die tegenwoordig helemaal geproduceerd worden in Nederland. In de winter van 2013/2014 besloot ik een mailtje te sturen of ze me eventueel persoonlijk wilden sponsoren, en dat was succesvol! Zeer tevreden over deze sponsor die telkens met nieuwe producten komt! Meer weten?

Dat fietskleding meer is dan een lapje stof, dat snappen ze bij RHgear maar al te goed. Met verschillende lijnen aan fietskleding kunnen ze helpen bij het aankleden van iedere fietsgroep, van amateur/recreatie tot professioneel/wedstrijdsport, voor iedere fietser een kledingstuk wat past bij de doelstellingen en de functionaliteiten. Functionaliteiten die ook ik als mountainbikester van mijn kleding vraag. Wil jij meer weten over de kleding van RHgear?. Kijk op hun website.

Voeding en rust zijn voor een een sporter heel belangrijk. Dat weet ik als geen ander. Daarnaast houdt ik natuurlijk van lekkere koffie en gezelligheid. Bij Antje’s Taverne gaat dit heel goed samen. Bij Antje’s Taverne werken ze niet met smaakversterkers en gebruiken ze producten uit de streek, dit proef je terug door het hele menu. Ook hebben ze een hele ongedwongen sfeer. Kom je een keer in Assen, dan raden we je zeker aan om eens langs te gaan aan de Kloekhorststraat 29.

Ook sponsor / partner worden van mijn sportwereld?

Ontdek de mogelijkheden van mijn website! Bekijk mijn sponsorplan..