All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Jullie hebben er de afgelopen weken misschien al dingetjes van gelezen. Ik heb gister zelfs voor de eerste keer in de historie van mijzelf gereden in een kledingpakket van slechts 1 bedrijf. Geen fietsenzaak of mountainbikevereniging, nee een kledingset van #ikgavoorwinst.

 

Wat is #ikgavoorwinst

De hashtag ikgavoorwinst staat voor het doelgericht sporten, organiseren en bedrijfs voeren. Het is een mindset in communicatie, deze mindset is voor het overgrote deel van het bedrijfsleven niet onbekend, met kleine kanttekening, dat bedrijven puur dan kijken op financiële winst. Met de hashtag werk ik aan het doelgericht sporten. Mijn eerste doel? Balans vinden tussen sport en school, tweede doel: Plezier hebben in het fietsen en derde doel: Leuke berichten schrijven voor mijn website. Wanneer ik deze doelen behaal heb ik mijn eerste winst te pakken.

Hoe ziet winst er voor jou uit?

Toch ben ik dan wel benieuwd hoe winst er voor jou uit ziet, welke doelen wil jij behalen en hoe ben je dat van plan om te gaan doen? Het is niet zo dat #ikgavoorwinst je daarmee kan helpen, maar het zet jezelf wel aan het denken.

Waar kan #ikgavoorwinst wel bij helpen?

Heb jij een bedrijf of ben jij bestuurslid van een vereniging? Als dat het geval is kunnen de bedrijven achter ik ga voor winst jou uitstekend helpen. Achter #ikgavoorwinst zit namelijk PeppCreative Sports, zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van communicatie, bijvoorbeeld websites, puur gericht op het aantrekken van nieuwe leden. Zo hebben ze een paginastructuur ontwikkeld die ze voor iedere sportvereniging kunnen invoeren en los van elkaar kunnen blijven testen. Kennis van de ene sportvereniging kan zo ook gebruikt worden voor de andere sportvereniging. Nu is de ene vereniging de andere niet, maar de wensen van potentiële nieuwe leden zijn wel het zelfde.

Voor bedrijven kan CommunicationPlan helpen, zij zijn de one-stop-shop op het gebied van communicatie voor bedrijven. Dus voor doelen op bedrijfstechnisch gebied kunnen zij je helpen.

peppcreative_frontDe kleding

Voor nu heb ik samen met #ikgavoorwinst een kledinglijn ontwikkeld. En deze is bij mij op de website te koop. De kledinglijn is speciaal ontworpen met de uitgangspositie van de wensen van mij als competitieve fietser. Zo is het shirt aerodynamisch en goed geventileerd net als de broek. De set is in Korte mouw en korte broek verkrijgbaar, maar indien er voldoende belangstelling voor is zal de set uitgebreid kunnen worden.

Bij mij op de website heb ik een speciale setprijs van € 100,-.

Je kunt hem bestellen bij mij in de shop. Na bestelling ontvang je van mij een email waarin ik je vraag naar de maten. Zo kunnen we de pre-order verder invullen en sta jij straks in 2017 er weer helemaal opvallend en strak op.