All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

OVER RACHELLE HUBERTS

MIJN VERHAAL

Mijn naam is Rachelle Huberts ik ben geboren op 20 juni 1998 (21) en ik kom uit Assen. Ik rijd voor de vereniging MTB Assen. Naast het zelf rijden van wedstrijden geef ik ook trainingen aan de jeugd.

Hoe het allemaal begonnen is

Eigenlijk ben ik tot mijn twaalfde totaal niet bezig geweest met Mountainbiken, laat staan dat ik toen wist wat het was. Maar toch was ik wel geïnteresseerd in het mountainbiken en zo ben ik uiteindelijk ook zelf op de fiets gestapt. Uiteindelijk ben ik hier enorm fanatiek in geworden en mocht ik ook drie jaar uitkomen voor het regionale wedstrijdteam van Assen om zowel bij nationale als soms internationale wedstrijden en marathons te fietsen.

Hoe het verder gelopen is

Drie jaar na dat ik begonnen was met wedstrijd rijden wou ik het niveau vasthouden. Ik zou bij de belofte dames gaan rijden en mezelf verder ontwikkelen in de mountainbike-sport. In dat zelfde jaar moest ik ook mijn diploma gaan halen. Eigenlijk kreeg ik teveel hooi op mijn vork en heb ik besloten om een amateurs licentie aan te schaffen. Zo kon ik toch wedstrijden rijden maar zat ik niet meer vast aan de discipline van het vele trainen. Ik heb dat jaar ook mooie resultaten neer mogen zetten, een 3e plek bij de amateur vrouwen op het Nederlands Kampioenschap was toch wel het hoogtepunt.

Hoe nu verder?

Ik heb mijn vorige studie met succes afgerond en een diploma behaald. Inmiddels ben ik aan het werk en probeer ik in de avonden nog wat te trainen. In de winter zal dat wat minder zijn, dan ben ik ook meer te vinden in de sportschool. Op de zaterdagochtend en dinsdagavond begeleid ik de jeugd van MTB Assen en in 2019 zal ik weer met een licentie gaan rijden. Met de achterliggende gedachte dat plezier in het mountainbiken het belangrijkste is.

Gestart in 2009

Fietst voor PeppCreative Ladies Cycling Team

Rijdt op de Trek Procaliber 9.7 WSD