All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Ik ben een tijdje stil geweest rondom de medische achtbaan waar ik mij tot op heden nog steeds in bevind.  Het heeft een flinke tijd geduurd voordat alle neurologische onderzoeken waren afgerond en voordat wij daarvan de uitslag zouden krijgen. In totaal heeft dat zo’n 7 week in beslag genomen. Vandaag hebben wij de uitslagen van de onderzoeken mogen horen en daar is niks uitgekomen.

Je zou wel denken: Nog niks opgeschoten dus… Ergens is dat niet helemaal waar want gelukkig pakt de neuroloog wel door. Niet terug naar de huisarts en niet terug naar het WZA we gaan verder kijken. Hij wil de onderste steen boven hebben. Dat stelt ons gerust want in Assen voelde wij ons ergens toch wel onbegrepen. Eerst volgende stap is Sportgeneeskunde in het Isala en mocht daar niks uitkomen dan mogen we terug vallen op de neuroloog die dan samen met ons verder gaat kijken.

Zo gaan we stap voor stap verder in deze medische molen maar dit voelde gelukkig al een stuk beter aan dan alle negativiteit van afgelopen maanden. Hopelijk snel meer duidelijkheid.

X Rachelle