All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Als je mijn Instagram en Facebook in de gaten hebt gehouden dan valt je vast één ding op. Ik heb mijn krullen kort laten knippen! Ik heb een erg lange tijd rondgelopen met lange krullen. Dit omdat veel kappers het gewoon niet aandurfden om mijn krullen kort te knippen omdat ze bang zijn dat het ‘te’ kort wordt dat ze m’n krullen zouden verpesten! Vorig jaar november ben ik bij de Krullenclub geweest. Ik was meteen enthousiast omdat ik toen met prachtige krullen thuiskwam. Sindsdien wil ik ook niet meer anders, door de goede tips en producten weet ik mijn haar gezond te houden.

Ik heb lang nagedacht over korte krullen. En ik heb de knoop doorgehakt toen mijn haar te lang werd voor een leuk knotje of een staart. De hele week voorafgaand aan mijn kappersafspraak was ik dan ook super benieuwd hoe het eruit zou komen te zien. Op dit moment vraag ik mezelf toch wel af waarom ik dit niet eerder heb gedaan. De vrijheid, het kammen en het opsteken gaat allemaal een stuk makkelijker. Ook mijn haar doen in de ochtend duurt geen uren meer!

Voor de mensen die ook krullen hebben hierbij een aantal leuke tips die ik meegekregen heb vanuit de Krullenclub:

 

1 Spoel je haar na met koud water

Als je last hebt van pluizige krullen na het douchen dan kan dat misschien komen omdat je heet water gebruikt. Heet water? Ja duhh zul je denken. Maar waarom naspoelen met koud water? Hierdoor sluiten de haarschubben en heb je minder kans op pluis.

2 Kam je haar alleen als het nat is

Voor de mensen met krullend haar die het weleens hebben gekamd toen het droog was klinkt dit vast vrij logisch. Dan ontstaat er een gigantische pluizenbol! Kam je krullen dan ook alleen als het nat is of als je onder de douche staat. Hierdoor kam je de krullen niet uit elkaar en wordt het minder pluizig.

3 Gebruik een grove kam

Dit spreekt eigenlijk wel voor zich. Hierdoor kam je alle krullen niet uit elkaar en hiermee kan je de krullen ook prima klitvrij krijgen.

4 Gebruik de juiste producten

En daarmee bedoel ik dus GEEN andrelon perfecte krul… Gebruik bijvoorbeeld geen producten die alcohol bevatten want hierdoor drogen je krullen uit. Denk hierbij aan haarlak en mousse. De producten die ik gebruik kun je vinden op de website van de Krullenclub

 

Een totaal andere blog dan dat wat jullie van mij gewend zijn. Maar toch zijn dit wel de dingen die ik ook leuk vind om te delen. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie hiervan vinden.