All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Ik wist niet wat mij overkwam toen ik in Norg spontaan alle coördinatie verloor, duizelig werd en meerdere malen ‘bijna’ viel. Uitstappen was dan ook mijn enige optie om erger te voorkomen. Ik loop al langer rond met duizeligheid en uitvalsverschijnselen maar dit was toch wel echt het toppunt. Als het mijn dagelijks leven en sport gaat beïnvloeden dan word het toch maar eens tijd dat er goed naar gekeken word.

Maar dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Na de wedstrijd in Norg zijn we direct naar de huisartsen spoedpost gegaan in het ziekenhuis. Die vond het erg belangrijk dat ik eerst gezien zou worden door mijn eigen huisarts voordat ik doorverwezen zou worden naar een specialist. Dus de volgende dag hadden we meteen maar een afspraak gemaakt. En met een doorverwijzing naar de cardioloog verlieten wij die dag de huisartsenpost. Jorrit en ik zeiden bijna direct tegen elkaar: ‘wat gek’ geen bloedonderzoek? Dus die hebben wij de woensdag daarna zelf maar aangevraagd. Met de brief van de cardioloog in de brievenbus en een paar buisjes bloed verder mochten wij en week wachten tot ik de uitslagen zou krijgen en ik mij moest melden bij de cardioloog.

Vandaag was het D-day. Vanochtend eerst melden bij de huisarts die ons gelukkig kon vertellen dat de bloeduitslagen allemaal in orde waren. Maar om zeker te zijn van haar zaak mocht ik ook nog even bloed laten prikken om te testen op de ziekte van Lyme. Na onze vakantie krijg ik daar de uitslagen van terug en eventueel een doorverwijzing naar de neuroloog (mocht het cardiale gedeelte nou niks uitwijzen).

En vanmiddag mocht ik mij melden voor een ECG en een echocardiografie. Daar zit je dan als jong broekie tussen allemaal oudere mensen… Heel ongemakkelijk allemaal. En ook de cardioloog kon ons vertellen dat er tot op heden niks te zien valt. Wel gaan ze volgende week een 24uurs kastje aansluiten om te kijken of ik misschien last heb van hartritmestoornissen.

En zo gebeurt er in een hele korte periode heel erg veel. Ik hoop dat ik mijn vakantie in Kroatië klachten vrij mag doorbrengen en we er snel achter zijn wat de boosdoener is. Fietsen mag maar wel op het ‘ik ga naar de supermarkt’ tempo. Hopelijk ben ik snel weer de oude en zie ik jullie weer bij evenementen waar ik ook zelf weer aan de start mag verschijnen.