All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Vandaag deelgenomen aan de Zechstein Borgerswold Classic! Het rondje was vrijwel het zelfde als bij de Forte MTB Zomercup afgelopen voorjaar. Klimmen, dalen en een paar technische stukken om op te herstellen. Ik had geen idee wat ik kon verwachten van mezelf. Afgelopen week was erg vermoeiend met opnieuw een heen en weer momentje naar Isala Zwolle…

Toch heb ik tussendoor tijd gevonden om wat te trainen. Woensdag veel last gehad van klachten tijdens het trainen en vrijdag met een volle tas heen en weer naar Bike Assist in Paterswolde! Het is niet erg veel maar het leek mij wel even voldoende zo.

Ook mocht ik afgelopen vrijdag bij Forte Sportswear de eerste set van onze nieuwe kleding op komen halen. En wat is die ontzettend gaaf geworden! Het ontwerp is nog niet af. We zijn nog in gesprek met een aantal sponsoren en uiteindelijk komen die natuurlijk ook op de kleding.

Zonder verwachtingen ben ik niet al te hard van start gegaan. Vorige week in Gasselte was dat mijn valkuil en dat liet ik vandaag niet weer gebeuren. In de eerste rondes draaide ik een mooi constant tempo en liep ik in op een voorliggend groepje met 2 dames. In de tweede ronde toch weer last van gevoelloze armen en benen… Gelukkig trok dat na verloop van tijd weg en kon ik bij het groepje aansluiten en uiteindelijk de kop overnemen om zo 1 dame te lossen en samen met Ilse verder te rijden. In de laatste ronde moest ik Ilse laten gaan maar ten opzichte van vorige week is dat zeker geen schande!

Uiteindelijk als 2e Fun dame over de finish gekomen. Over deze uitslag mag ik zeker niet klagen gezien ik de afgelopen weken meer in de medische molen heb gezeten dan op de bike. Misschien was die frustratie genoeg om toch even flink te gassen vandaag. Wie zal het zeggen.

Voor de aankomende periode staat er niks meer op de planning behalve het trainen voor de ICW Wintercompetitie en plannen smeden voor 2019. Ook zal ik over 3 week van de Neuroloog te horen krijgen of hij iets gevonden heeft. Maar daar gaan we maar even niet van uit!!

Tot snel!
X Rachelle