All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Het lijkt op dit moment wel een achtbaan. Heb ik gisteren nog zulk leuk nieuws te melden over mijn nieuwe sponsor, heb ik vandaag een actie waardoor ik misschien mijn wedstrijdschema weer moet herzien.

Wat is er nu gebeurd?
In een haastige bui heb ik een bocht in huis te kort afgesneden en stootte ik mijn teen tegen de punt van een houten kast die in de binnenbocht stond. Nu weet iedereen denk ik wel hoe veel zeer het stoten van je teen kan doen. Maar het verhaal krijgt nog een staartje. Ik ben met mijn teen bij de huisarts geweest en zij vertelde mij dat ik waarschijnlijk mijn teen gebroken heb. De uitdaging hierin is, het kan niet gegipst of wat dan ook worden dus het moet op zijn eigen snelheid genezen. Nu hebben we de teen gespalkt en het is afwachten wanneer ik weer pijnvrij mijn gewone schoenen aan kan doen en ook mijn teen weer kan gebruiken bij inspanning. Kortom spannende weken!

Ik houd jullie allemaal op de hoogte!