All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Eind 2017 alweer, de tijd vliegt keihard aan me voorbij! Dat betekent dus ook dat de licentie weer aangevraagd mag worden voor 2018. Toch is het net als vorig jaar voor mij een tweestrijd. Ga ik eentje aanschaffen? Wedstrijden rijden en weer veel trainen? Of laat ik het voor dit jaar eens een keertje niet doen? Wel competitief fietsen in de fun klasse, de fiets pakken wanneer ik daar zin aan heb en gewoon eens ff ”kalm aan” doen. Dat laatste lijkt mij op dit moment het meest verstandige.

In de eerste periode van school heb ik dan wel alle mogelijke punten binnengesleept (#zesjescultuur). En dat wil ik graag zo houden natuurlijk! Deze opleiding ga ik ook steeds leuker vinden naarmate de tijd verstrijkt. Het is wel vet veel theorie, daar moet ik echt de tijd voor nemen om al die termen te leren (#encoderen #decoderen #stimulus-response?) En ja de tijd die ik eerder gebruikte om te trainen gebruik ik nu voor school. Dus wedstrijd rijden? Ik ben bang dat ik beter eerst kan wachten met het aanschaffen van een licentie.

Voor aankomend jaar lijkt het me handig om gewoon lekker echt mijn eigen ding te gaan doen. Lekker die techniek aanscherpen, misschien wel clinics geven, toertochtjes toeren en af en toe een wedstrijdje mee rijden. Stoppen zal niet gebeuren want ik vind crossen door de bossen nog steeds het mooiste wat er is.

Mijn website blijft wel up to date. Ik ben van plan wat meer te gaan schrijven over mijn studie en de voortgang daarvan. Binnenkort zal er een blog verschijnen met een terugblik op mijn afgelopen fietsjaren.

Rachelle,
December 2017