All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Dat het de afgelopen maanden niet zo lekker gaat. Dat is inmiddels wel duidelijk. Om toch even terug te komen op dit onderwerp, een korte update. Vorige week maandag hebben we samen met de cardioloog het stukje ‘cardiale problemen’ mogen afsluiten. Een flink pluspunt, volgens de cardioloog ben ik in goede conditie en mag ik het trainen dus weer gewoon oppakken. Het stukje neurologie hebben we net geopend en daar kan ik dus nog niks over zeggen. Maar wat de neuroloog wel aangaf is dat blijven sporten belangrijk is!

Voor zover mogelijk probeer ik dus alle dingen die ik normaal ook altijd doe gewoon weer op te pakken. De klachten zijn nog niet weg… Dus alles met een beetje beleid, wat erg lastig is. Ik hoop dat dit de eerste echte week gaat worden zonder: specialisten, huisartsenposten, ambulances enzovoort enzovoort.

Zaterdag zal ik in Gasselte starten om mijn 5e plekje in het klassement te verdedigen bij de Forte MTB Zomercup. Puur voor mijn eigen plezier. En zondag sta ik samen met Jorrit langs de kant om bekenden aan te moedigen en om foto’s te maken van de Geopark Hondsrug Classic.

Op 7 oktober start ik bij de Zechstein Borgerswold Classic in de Funklasse. Misschien zelfs wel in een nieuw jasje! Hier later meer over.

Wie zie ik aankomend weekend?
-x- Rachelle