All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Nadat ik in eerste instantie besloten had om er lekker een jaartje tussenuit te knijpen, is er deze week een flinke wijziging in mijn planning gekomen. Ik moest op zoek naar een andere stage plek, gelukkig heb ik deze gevonden! Hier krijg ik ook weer de tijd die ik nodig heb om te kunnen trainen. Dus ergens jeukt het dan wel weer om fanatiek aan de slag te gaan.

Natuurlijk loopt een stageperiode ook vanzelf tot een einde in dit geval nog 3 weekjes. Maar ik heb wel besloten om een deel van de ICW Noord wintercompetitie te gaan fietsen. Gewoon omdat de motivatie er altijd nog geweest is en omdat ik mij daar op het moment na een aantal weken rust weer sterk genoeg voor voel. Natuurlijk moet er nog wat getraind worden maar dat gaat echt wel goed komen. Wel moet ik nog kijken naar de nationale wedstrijden (dat zal waarschijnlijk de funklasse worden). Hieronder de wedstrijden die ik ga rijden komende winter:

Zondag 11 december – Trimunt
Zondag 18 december – Ronostrand
Zondag 15 januari – Veendam
Zondag 22 januari РAppelscha