All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Het is weer zover! De maand met een bomvolle agenda wat betreft regionale wedstrijdjes. Afgelopen donderdag mocht ik starten in Ruinen. Het parcours had alles wat je van een streetrace kan verwachten. Draaien en keren, obstakels en een erg snelle ronde.

Met de start kon ik niet erg goed mee komen en zat ik vast achter een aantal dames die moeite hadden met het draaien en keren. Eenmaal daar aan voorbij moest ik flink op de pedalen om weer aan te kunnen haken bij de kopgroep. Helaas is dit niet gelukt en heb ik de rest van de wedstrijd alleen gereden. Ik heb de uitslagen nog niet gezien maar volgens mij ben ik rond de 6e plek geëindigd! Erg leuk om te zien dat het startveld van de dames steeds groter begint te worden en we in Ruinen een recordaantal van 15 dames aan de start hadden.

Vandaag stond ik aan de start bij de Forte MTB Zomercup in Zeegse! Ik had geen idee of ik al hersteld was van de streetrace of niet maar ik had er ontzettend veel zin in! Het rondje was erg snel met hier en daar wat mul zand en achter op het parcours lagen wat technische bochten. Over het algemeen liggen deze parcoursen mij wel omdat ik op de technische stukken tijd kan winnen. Het starten ging hier al stukken beter als in Ruinen. Ik kon de eerste ronde goed meekomen met de kopgroep tot deze uit elkaar viel. Vanaf dat moment reed ik samen met Ilse een constant tempo om op deze manier nog wat dames terug te halen. In de derde ronde kwamen wij Chimene tegen en reden wij met z’n drieën verder. Helaas kreeg Chimene pech in de vierde ronde. Toen greep ik de kans om een gat te slaan en door te rijden op een wat hoger tempo. Dit lukte aardig goed en het gat hield stand. In de laatste ronde kwam Diana mij nog voorbij maar toen was de tank ook echt wel leeg. De wedstrijd ging boven verwachting goed en ik ben dan ook erg tevreden over mijn 3e plaats bij de dames en 4e overall.

Morgen zal ik op de inschrijving zitten bij het Fletcher Event en even lekker uitfietsen. Nu al een geslaagd weekend!!