All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Ik heb al een tijdje niks van mij laten horen. Maar dat komt omdat ik druk bezig ben geweest met zowel werk als school. Met ingang van september ben ik begonnen aan de opleiding Communicatie op de NHL Hogeschool te Leeuwarden. Een nieuwe uitdaging kan je wel zeggen…

Sinds ik ben begonnen aan deze opleiding is het mountainbiken een beetje achtergesteld. Al snel kon ik alleen nog maar denken aan school en werken voor mijn geld om zo het collegegeld te betalen. Fietsen? dat kwam de afgelopen weken niet in mijn woordenboek voor. Dit is vooral gekomen omdat ik elke dag toch een eindje moet reizen om op school te komen. Mensen stellen mij vaak de vraag waarom ik in Leeuwarden ben gaan studeren. Dit komt omdat de NHL Hogeschool mij meer aansprak dan de Hanze Hogeschool in Groningen. En tot op de dag van vandaag heb ik nog geen spijt gehad van mijn keuze voor deze school.

Toch begin ik te merken dat ik het mountainbiken begin te missen. Er zijn weinig momenten waarop ik ff lekker eruit kan om te biken en even nergens aan hoef te denken. Vaak ben ik te moe (van het reizen) of heb ik nog wat huiswerk te doen. Toen ik er vanavond op uit ging was ik er wel zeker van dat die fiets onder geen enkele voorwaarde aan de wilgen gaat. Wat echt wel een een leuke challenge gaat worden is dit te gaan combineren met deze studie.

Er liggen voor mij nog teveel leuke dingen in het verschiet. Een technische training van meester Egbert en binnenkort zal ik ook weer fungeren als begeleidster van de MTB Assen instroom groep. Geen grote evenementen. Dus ook niet de Bart Brentjens Challenge of de Geopark Hondsrug Classic. Ik ga de lat voor mezelf niet meer torenhoog leggen. Na de eerste toetsweek kan ik voor mezelf kijken of ik meer voor school moet doen of dat ik voldoende doe en misschien meer kan trainen. Maar dat is pas begin november.