All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Koningsdag zit erop dat betekend natuurlijk ook dat de Koningscup in Havelte begint te naderen. Voor mij de seizoensopener voor een ander gewoon een nationale wedstrijd die deel uit maakt van de NL Cup. Ik heb geen idee wat ik kan verwachten en hoe mijn conditie is ten opzichte van anderen.

Voor aankomend seizoen zal ik deel uitmaken van het nieuwe Peppcreative/Ikgavoorwinst cycling team. Een team dat niet alleen gericht is op het mountainbiken maar ook op veldrijden, wielrennen, duathlon & hardlopen! Meer weten over het team en de atleten neem dan even een kijkje op de webiste: Ikgavoorwinst. Natuurlijk hoort hier ook een bijpassend pakje bij. Maar die is helaas nog in productie. Dus zal ik aankomend
weekend ook niet in het rood/blauw of groen aan de start staan. Met dank aan de kledingsponsor Forte Sportswear zal aanstaande zondag in een alternatieve kledingset rijden. Deze kleding zal ik blijven dragen tot de kleding van het team klaar is. Dus voor de mensen die mij zondag komen aanmoedigen: goed opletten, de fiets valt gelukkig wel op!

Even leek de Koningscup in het gedrang te raken door een niet al te slimme actie van mij op de District-training. Door een stuurfoutje ben ik op een rare manier gevallen waardoor ik nu mooi blauw en beurs ben. Even vreesde ik nog voor mijn helm aangezien die de grootste klap opgevangen heeft. Gelukkig valt dat mee en is de helm nog heel. Ik ga ervan uit dat ik zondag weer zo goed als hersteld ben en lekker kan knallen!