All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Vandaag stond de eerste wedstrijd van de ICW zomercup op het programma. Voor mij was dit een wedstrijdje om te kijken waar ik nu sta ten opzichte van afgelopen winter. Vanochtend vroeg vertrokken om nog eventjes de jeugd te kunnen aanmoedigen. Hierna ben ik zelf even op verkenning geweest.

Voor Norg was het parcours ”leuk” hij had wat mij betreft wel iets moeilijker gemogen met wat minder lange rechte stukken. Maar verder kon ik hier goed uit de voeten omdat ik de bossen van Norg vrij goed ken. De vraag was alleen: Waar sta ik? Hoe sterk ben ik? Hoe voelt de fiets aan? (want ja daar had ik moeite mee met m’n oude bike) en op welke plekken kan ik het verschil maken?

Bij de start bleek dat er voor een ICW veel dames stonden, zo’n 10 dames. We werden verrast door het fluitsignaal van de jury voor de start. Hierdoor was ik nogal in de war en zo ineens was de wedstrijd al begonnen. Wij mochten achter de Nieuwelingen en categorie 7 aan wat achteraf niet heel prettig was. In de eerste ronde sloot ik al vrij snel aan bij de 1e dame. Maar verder achterop het parcours lagen er op sommige stukken die iets moeilijker waren (technisch durf ik het niet te noemen) verschillende heren over elkaar heen waardoor het iets lastiger werd om te blijven volgen. Eenmaal terug bij start/finish liet ik de eerste dame gaan omdat ik merkte dat ik mezelf op begon te blazen. Dus op mijn eigen tempo verder. Een achterop komende dame kwam mij nog voorbij maar daar had ik verder geen erg in want dit was toch een wedstrijdje voor de ”fun”.

Ik voelde me sterk en liet de overige dames die achter mij reden niet dichterbij komen en ik liep op een gegeven moment zelfs uit. De hele wedstrijd wel alleen gereden maar dat zou wel goed zijn voor de hardheid… Wel vond ik het jammer dat sommige ‘nieuwe’ deelnemers het spelletje van inhalen niet snappen. Als er een dame aan je voorbij wil laat haar dan gewoon voorbij ze zit toch niet in dezelfde categorie… What a shame, ingehaald door een dame drama natuurlijk voor die heren..

Ik had het naar mijn zin vandaag, met plezier op de fiets en mijn eigen ding doen. Wat uiteindelijk resulteerde in een derde plaats bij de dames en ook een derde plaats overall! Ja, ik weet het, het is maar een ICW maar om terug te komen op Trimunt en Veendam afgelopen winter is dit al een hele verbetering!