All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Veendam is nou niet het rondje waar ik steevast elk jaar naar toe ga. Dus over het parcours kon ik me alleen bedenken dat er een flinke heuvel in zou zitten. Het weer was verder gelukkig goed, een beetje sneeuw kan wat dat betreft niet heel veel kwaad. 
ICW Veendam
Eenmaal in Veendam aangekomen viel me al gauw op dat we een flink aantal keer die bult op moesten. Daar was ik wel blij mee want de andere ICW wedstrijden die ik gereden heb waren allemaal zo plat als een pannenkoek en een echt veldritparcours. Naast de flinke heuvel en de bijbehorende klim en daal stukken was het verder vrij vlak. Eerst een heel eind naar achteren door de modder en daarna via het strand terug naar de bult rijden.

Eenmaal aan de start voelde ik me goed en had ik er zin in. Toen het startsignaal eenmaal geklonken had besloot ik niet te hard van start te gaan om mezelf te sparen voor de rest van de wedstrijd. Dus lekker peddelen en daarna pas iets meer gas geven. Ik moest bij de eerste klim van de fiets af omdat mijn voorganger weggleed met haar achterwiel. Hierdoor kwam er toch een klein verschil dus ik zorgde ervoor dat ik terug in het wiel kwam. Ongeveer anderhalf ronde in haar wiel gereden totdat het lopen op sommige plekken en het klimmen me op begon te breken en dat het materiaal me tegen begon te werken. Om ervoor te zorgen dat ik mijn ademhaling onder controle zou kunnen houden heb ik de wedstrijd voor mezelf uitgereden.

Ik ben tevreden over vandaag, mijn prestaties zijn op dit moment niet ‘je van het’ maar het gevoel word steeds beter. Ook mocht ik niet klagen over hoe het zat met mijn techniek op de fiets want op de modderstukken was het mooi doortrappen zonder dat ik maar ergens het idee kreeg dat ik onderuit zou glijden. Volgende week sta ik aan de start in Appelscha! Zie ik jullie daar?