All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Eigenlijk was 2016 een seizoen van keuzes maken en een middenmoot zoeken tussen school en topsport. Dit is mij aardig gelukt en ik mag ook zeggen dat ik leuke resultaten neer heb gezet afgelopen seizoen! Voor volgend seizoen is de keuze eigenlijk al gemaakt. Ik blijf wel fietsen maar het topsport niveau is voor mij gewoonweg niet haalbaar vanwege school.

De afgelopen 3 seizoenen heb ik veel geleerd, hoogtepunten en dieptepunten gekend. Leuke uitslagen gereden maar ook een aantal DNFjes achter mijn naam neer gezet. Ik heb altijd met veel plezier gefietst zowel wedstrijden, marathons en toertochten. Als afsluiter van dit seizoen heb ik afgelopen weekend de Bart Brentjens Challenge gereden. Wat voor jullie misschien als verassing komt is dat ik volgende week toch nog van plan ben de Geopark Hondsrug Classic te gaan rijden. Niet als wedstrijd maar gewoon als extra afsluiter, voor trouwe supporters die mij nog één keer over de streep willen helpen!

Ten eerste wil ik MTB Team Klaucke bedanken dat ik afgelopen 3 seizoenen binnen het team heb mogen vervullen. In het bijzonder wil ik Yvonne Gankema bedanken voor de goede verzorging in de afgelopen seizoenen! Natuurlijk wil ik ook mijn lieve ouders bedanken die altijd voor mij klaar stonden om met mij door heel Nederland te crossen voor een MTB wedstrijdje. Ook wil ik mijn persoonlijke sponsoren Heidi Liebt en PeppCreative bedanken voor de extra ondersteuning afgelopen seizoenen. En natuurlijk alle trouwe supporters bedankt voor het extra steuntje in de rug tijdens de wedstrijden!

Zie ik jullie volgende week in Gieten?