All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Eerst was het de bedoeling om lekker weer rustig aan op te bouwen en volgend jaar terug te komen bij de dames met een wedstrijdlicentie. Maar toen ik bezig was met het werven van sponsoren en in het voren aan het denken was vroeg ik mij af: Waarom fun-klasse gaan rijden als er misschien maar een paar dames mee doen? Is de fun wel de juiste klasse voor mij?

Na het aanschaffen van de Trek begon ik mij helemaal te beseffen hoe leuk het fietsen/trainen eigenlijk is. Als ik geen doel of reden heb om op de fiets te stappen, dan stap ik dus ook niet op de fiets. Ik was dus opzoek naar een doel. Een doel dat haalbaar was, en ja fun zou sowieso wel haalbaar wezen, lekker laagdrempelig. Maar dit zou wel allemaal heel erg makkelijk zijn. Dus dit gaf mij nou niet echt de motivatie om weer 8 uur per week op de fiets te klimmen.

En school? ja, daar heb ik het ook ontzettend druk mee. Maar de afgelopen 4 weken hebben bewezen dat het gewoon mogelijk is om lekker 8 uur per week te kunnen trainen. Dus heb ik besloten om alsnog een wedstrijdlicentie aan te schaffen. Jullie zullen mij niet aan de start zien in Berlicum, Nieuwkuijk en Oldenzaal. Dat komt voor mij nog net eventjes te vroeg. Om toch nog een beetje een voorbereiding op dit seizoen te hebben is de eerste wedstrijd die ik rijd de Koningscup in Havelte. Ook zal ik dan in mijn eigen kleding aan de start verschijnen! Zie ik jullie dan?