All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Vandaag stond ik aan de start bij de 2e wedstrijd van de Forte MTB Zomercup in Veendam. Voor mij was dit een wedstrijdje om te kijken waar ik nu sta. Er was een leuk parcours uitgezet en natuurlijk met de vele leuke klimmetjes. We stonden dit keer met 11 dames aan de start.

Ik had geen flauw idee op welke plek ik zou komen te rijden omdat ik pas sinds 3 weken weer op de fiets zit. We gingen hard van start en ik dook als 3e het parcours op. Dit kon ik niet heel erg lang volhouden dus heb ik mijzelf naar achter laten zakken en zo konden de eerste dames hun voorsprong uitbouwen. In de daarop volgende rondes kon ik moeilijk in mijn ritme komen. Gelukkig begon ik er na 3 rondes weer plezier in te krijgen en kwam er weer wat tempo in. Toch lichtelijk verbaasd over de ‘goede’ gesteldheid van mijn conditie als 3e dame over de finish gekomen.

Komende week ga ik nog weer lekker een paar rondes op de bike en zondag sta ik aan de start bij de Koningscup in Havelte!