All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Eigenlijk zou ik vandaag aan de start staan in Appelscha bij de laatste ICW wedstrijd. Maar de planning loopt de komende weken toch iets anders. 
Sommigen van jullie wisten al wel dat ik mijn Nijntje (niner) te koop had staan. Ik was toe aan wat anders, een nieuw tijdperk met een andere manier van fietsen en lekker voor mijzelf verder. Daar hoort ook een leuke bike bij…. Dus kijken naar de mogelijkheden en vervolgens de fiets te koop zetten. In eerste instantie kregen we niet veel reacties dus ging ik er stiekem vanuit dat ik nog een seizoen met Nijntje verder zou gaan. Je voelt hem al aankomen, ik heb vandaag de Niner dus verkocht. Precies 2 jaar nadat we hem besteld hadden. Voor de komende weken heb ik eerst nog geen fiets, de nieuwe word besteld. Hoe lang we daar op moeten wachten is nog niet duidelijk dus voor de eerst komende weken geen wedstrijden en toeren op de racefiets (ook niet verkeerd). Welke fiets ik voor gevallen ben… Tja dat laat ik nog even in ongewisse!