All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

De meesten van jullie denken dat ik nu de Bachelor opleiding Communicatie volg aan de NHL/Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Eigenlijk… moet ik jullie wat te vertellen, ik ben vorige maand gestopt met mijn opleiding. De reden waarom ik gestopt ben, daar ga ik niet te diep op in. Sommigen van jullie zullen deze blog met veel verbazing lezen. Aan het begin van deze opleiding was ik ontzettend enthousiast en gemotiveerd, helaas zat ik na 6 maanden op deze opleiding erg slecht in mijn vel.

Op dit moment zit mijn hoofd vol met plannen en dingen die ik wil gaan doen. Toch moet ik ervoor zorgen dat ik mijn vrije tijd op een goede manier ga invullen. Ik ben op zoek gegaan naar een extra baan naast mijn weekend werk bij Proefiz. Deze heb ik gevonden en ik ben met ingang van april gestart met een nieuwe baan bij Doppio Espresso in Assen. Ga ik later weer beginnen aan een nieuwe opleiding? dat weet ik nog niet. Maar de tijd zal het leren en ik ben wat dat betreft nog jong genoeg.

Omdat ik niet fulltime ga werken bij Doppio Espresso, heb ik weer tijd om af en toe de MTB te pakken. Dit heb ik echt heel erg gemist. Ik ga weer een paar leuke competities rijden dit keer puur voor de FUN. Geen licentie dit jaar en ook geen verplichtingen. Welke wedstrijdjes ik wil gaan rijden dat zie ik nog wel. Ik zal vanzelf wel een keertje aan de start verschijnen en misschien ben ik er een keertje niet.

Toch vond ik het nodig om dit toe te lichten omdat ik veel vragen krijg over hoe het gaat met school en dergelijke… Ik hoop dat ik dan ook op deze manier wat meer duidelijk heb gemaakt.