All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Na een aantal weken niet heel veel getraind te hebben vanwege stage. Vanavond wel aan de start verschenen bij de zomeravond competitie in Havelte. Voor mijzelf om iets meer wedstrijdritme op te doen en om weer een goede trainingsweek draaien.

Het was echt een karig starveld bij de dames. Iets wat mij toch wel tegenvalt, in Havelte staan normaal wel een stuk of 8 dames maar vandaag moesten we het met 3 doen. Het parcours lag er droog bij, veel mul zand en heel erg veel stof. Het warme weer maakte het nog een stukje zwaarder. Bij de start was het meteen drukken bij de fun-klasse. Maar zelfs toen mijn voorganger riep koploper hielp dit blijkbaar niet want er werd terug geschreeuwd ”zo werkt dat niet meisje” Uhh pardon? volgens mij werkt het wel zo. Na enig gevloek en getier zijn we met alle 3 dames de bossen in gedoken. Hier kwamen wij met zijn 2 weer uit en toen heb ik de kop over genomen. Deze heb ik vervolgens ook niet meer afgestaan. Mijn eigen tempo gepakt en mezelf niet opgeblazen. Met dit warme weer lijkt mij dat ook zeker niet verstandig.

Ik ken Havelte vrij goed, voor mij altijd één grote speeltuin. Dus ook vandaag weer lekker de grens opgezocht  in de bochten en afdalingen. Dit valt natuurlijk niet te vergelijken met een winst op een nationale wedstrijd. Maar dat is ook zeker niet mijn streven. Wel erg tevreden met hoe de conditie is op dit moment en de techniek valt mij ook zeker niet tegen! Voor aanstaande vrijdag sta ik aan de start bij de streetrace in Steenwijkerwold! 28 mei mag ik weer van start in een Nationale wedstrijd, Heeswijk-Dinther it is!