All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Gasselte… Tja wat kan ik daar over zeggen… Dat ik daar nog nooit echt een keer gefinisht ben. Tot vandaag dan. Het rondje was erg saai, veel lange rechte stukken en zelfs een loopstrook door het mulle zand. Veldrijden op de mountainbike! Dat heb ik altijd al eens willen proberen.

Vanochtend mocht ik eerst jeugdtraining geven aan 17 over-enthousiaste koters. Wat hebben ze gedaan? Nou fietsen in mul zand… Die kreeg ik in Gasselte dus 2x zo hard teruggekaatst, toen moest ik er zelf aan geloven. Mijn start was goed, niet te hard niet te zacht. Ik probeerde mijn eigen tempo te pakken en dit de gehele wedstrijd vast te houden. Voor een groot gedeelte samen met Ilse opgetrokken. Helaas kwam na 45 minuten fietsen de man met de hamer langs…

Ik heb Ilse toen laten gaan en vervolgens ging mijn tempo steeds verder omlaag. Shit, geen gevoel in armen of benen en duizelig… Als dat maar goed zou komen. Ik kon wel janken toen ik hoorde dat ik nog 4 rondjes moest. Dus op mijn slakken tempo maar lekker rustig verder peddelen. In de laatste ronde kwam Nathalie gevaarlijk snel dichterbij. Gelukkig kon ik mijn 3e plek nog maar net veilig stellen.

Na de finish moest ik van heel ver komen voor ik echt door had hoe goed het eigenlijk is gegaan vandaag. Tuurlijk het ging niet 100% goed maar wat verwacht je ook… Afgelopen maanden ziekenhuis in ziekenhuis uit. En trainen? Nee dat kon eigenlijk echt niet. Je doet maar rustig aan dat waren de woorden die ik overal te horen kreeg. We weten nog niks maar dit is toch wel een dikke opsteker!