All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Afgelopen woensdag had ik al een wedstrijd gereden ter voorbereiding op vandaag. Dat ging nou niet bijster goed maar gelukkig ging het vandaag iets(je) beter. Want ja Assen stond voor vandaag op de planning! Het welbekende thuisparcours die ze voor het grootste gedeelte lekker tegen de richting in hadden gelegd. Het rondje lag mij wel, een racebaan met wat bochtjes hier en daar (beetje vergelijkbaar met Heeswijk). Wat mij tijdens het verkennen al opviel was dat er weinig inhaal mogelijkheden waren… Als dat maar goed zou gaan komen.

Ik had een super start, volgas door het mulle zand knallen en als 6e of 7e dame het veld in. Dat gaf mijn zelfvertrouwen wel een boost want starten is nooit echt mijn ding geweest. Een aantal rondes in het wiel kunnen rijden bij een dame maar helaas kon ik dit op een gegeven moment niet meer houden. De nieuwelingen kwamen ons toen ook achterop. Voor mij werd een dame van de fiets afgeduwd door een nieuweling (dat vond hij blijkbaar nodig). Vanaf toen kon ik eigenlijk ook niet meer mijn eigen race rijden, omdat ik regelmatig aan de kant gedrukt werd door de andere klasse… Dus telkens aan de kant telkens weer tempo maken… Ook miste ik 2 rondes verzorging waardoor ik geen drinken meer had. Niet heel erg prettig met het warme weer maar stoppen is geen optie. In één van de laatste rondes heeft een nieuweling het nog voor elkaar gekregen om me op de grond te drukken hierdoor miste ik nog een positie waardoor ik net buiten de top 10 geëindigd ben.

Dit was nou niet de race die ik had verwacht. Ik ben mij er heel erg bewust van dat ik de laatste weken niet op de fiets gezeten heb door het afstuderen. Maar dat ik toch nog zo goed mee kan komen laat zien dat de conditie er nog wel is. Ik baal ontzettend van alle nieuwelingen die niet het respect kunnen opbrengen voor de dames die OOK een race aan het rijden zijn. Laat ff weten wanneer je er aan voorbij komt en blijf gewoon met je poten van ons af!! Ja een beetje ruig hoort bij het mountainbiken maar dit vind ik te gek voor woorden!! Waar is het respect gebleven?