All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Volgende week is het zo ver! 200 kilometer op de mountainbike om geld op te halen voor de hersenstichting. Het kwam er telkens niet van. De afgelasting van de Drenthe 200 en het welbekende C virus heeft veel roet in het eten gegooid. Maar nu staat het vast en gaat het eindelijk gebeuren!

De route is klaar, de trainingskilometers zijn gemaakt en het materiaal is (bijna) op orde. Nu is het tijd voor de puntjes op de I. De knop gaat om, het voelt haast als het begin van het seizoen. Stiekem heb ik er super veel zin in maar ergens ben ik ook best wel zenuwachtig. tweehonderd lange kilometers om die €2500 op te halen voor de Hersenstichting.

”Er zullen vijf lussen gereden worden
3 van 50 kilometer en 2 van 25”

Hoe gaat de route eruit zien?

De route heb ik zelf vormgegeven, er waren best een aantal van jullie die graag een stuk mee wilden fietsen. Aan de hand daarvan heb ik gekozen voor een aantal lussen. Er zullen vijf lussen gereden worden, 3 van 50 kilometer en 2 van 25. Er is één punt waar ik terug kom na elke lus om hier wat te eten/drinken en even een korte pauze te houden.

Route 200 km tegen Hersenletsel

Hoe gaan de lussen verreden worden?

Om 6:00 in de ochtend zal ik starten met de route van Gieten. Om vervolgens de lussen te rijden tegen de klok in:
1 Gieten 6:00 – 9:00
2 Anloo 9:00 – 12:00
3 Schipborg 12:00 – 15:00
4 Fochteloërveen 15:00 – 16:30
5 Hooghalen 16:30 – 18:00
De tijden die achter de lussen staan geven weer hoe lang ik er over denk te doen (incl rustpauze). Uiteraard kunnen de tijden nog verschillen maar mocht je een lusje mee willen fietsen dan weet je waar je aan toe bent en wanneer je zou kunnen aanhaken.


”Als je nou graag een lusje mee zou willen rijden stuur dan even een mailtje”

Wie mag mee fietsen?

Iedereen kan en mag mee. Het tempo zal niet super hoog liggen dus bang zijn dat je niet mee kan komen is niet nodig. Als je nou graag een lusje mee zou willen rijden stuur dan wel even een mailtje naar rachellehuberts@gmail.com met welke lus je graag mee gaat. Dan krijg je van mij het startadres en waar je de auto kan parkeren. Zou houden we het overzicht en dat is voor iedereen wel zo prettig.

We zijn aan het aftellen, in deze laatste week staat er een hoop te gebeuren. Ik probeer jullie dagelijks mee te nemen in mijn voorbereidingen door middel van een blog. Doneren kan nog steeds! Klik daarvoor op deze link