All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Het is dan misschien pas halverwege september, maar geloof het of niet, winter is coming. Daarom willen we er maar vroeg bij zijn. Heidi Liebt heeft geen grote voorraden, dus als vroege vogel heb je de grootste kans om jou favoriete muts op je hoofd te zetten.

Zoals jullie weten ben ik al enkele jaren nauw betrokken bij het Nederlandse mutsenlabel Heidi Liebt. En ook voor komend winterseizoen is dat niet anders. Zo  sta ik komende zaterdag met de mutsen op het SWAMP Festival in Marsdijk, Assen. Nu zullen sommigen denken. Het is september, is dit niet wat vroeg voor mutsen. Nou, je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen, voor je het weet is het koud, heb je bevroren oren, omdat je oude muts te beschamend was om op je hoofd te zetten en je dus absoluut niet voor gek wilde lopen.

Ik ga samen met mutsen voorkomen dat dit gaat gebeuren. Ik beloof iedereen warme oren, maar daar moet je natuurlijk wel een Heidi Liebt beanie voor dragen. Heb je die nog niet? Dan is komende zaterdag je eerste kans om een mooie beanie te scoren. We hebben een heel groot deel van de collectie mee genomen, dus het moet raar gaan als er niks tussen zit. En wat ik bijna vergeet te zeggen? Om bij onze kraam te kopen, bespaar je ook nog geld. Dat is win-win-win.

Tot Zaterdag!